Interieurontwerp

Vind je het lastig om de juiste kleuren en accessoires te kiezen? Voelt jouw huis nog niet als thuis? Komen jullie smaken niet overeen? Mijn advies begint met een kennismaking van jou en jouw huis. Wie wonen er? Wat zijn de fijne plekken in huis? Welke meubelstukken moeten zeker blijven? Wat mis je in huis? Mijn doel is om van jullie huis een praktisch, leefbaar en sfeervol thuis te maken. Ik adviseer hier graag bij!

Of gaat het om een ruimte waar meerdere mensen bij elkaar komen? Zoals een kantoorruimte, kantine, schoolaula of vergaderruimte. Ook deze uitdaging ga ik graag aan! Het is altijd superspannend om zoveel mensen zich goed te laten voel en in een specifieke ruimte maar tot op heden is dat altijd gelukt. En in samenwerking met een aantal bedrijven zorgen we ervoor dat de uitgekozen materialen duurzaam zijn voor veelvuldig dagelijks gebruik.

Zijn er grote veranderingen gewenst en overzie je niet hoe je dit moet aanpakken? Ook bij het begeleiden van de uitvoering help ik graag!

Mogelijkheden naast maatwerk

Small

We maken kennis bij jou thuis. In dit gesprek krijg je mondelinge tips, suggesties & Inspiratie over de veranderingen die je zou kunnen doorvoeren om de ruimte anders in te delen. Een frisse blik en ervaring kunnen al heel verhelderend werken.

Na dit gesprek van 2 uur zijn al jouw vragen beantwoord en ga jezelf aan de slag met de verkregen Tips & Tricks om de gewenste ruimte veranderen. Uiteraard ontvang je na ons gesprek een samenvatting van onze brainstormsessie.

€ 200,-

Medium

We maken kennis bij jou thuis. In dit gesprek gaan we opzoek naar jouw woonwensen binnen het gewenste budget. Na dit gesprek, van ongeveer 1,5 uur, ga ik aan de slag met:

 • een moodboard,
 • kleur- & materialenplan,
 • een plattegrond met nieuwe indeling
 • een overzicht van meubels, accessoires & verlichting suggesties.

Dit advies stuur ik je per post en/of per mail en dat bespreken we daarna telefonisch door. Vervolgens ga jezelf aan de slag om de veranderingen door te voeren.

€ 795,-

Large

We maken kennis bij jou thuis. In dit gesprek gaan we opzoek naar jouw woonwensen binnen het gewenste budget. Na dit gesprek, van ongeveer 1,5 uur, ga ik aan de slag met:

 • een moodboard,
 • kleur- & materialenplan,
 • een plattegrond met nieuwe indeling
 • een overzicht van meubels, accessoires & verlichting suggesties inclusief shoppinglijst naar budget.

Dit alles kom ik thuis bespreken en waar nodig pas ik nog wat aan. Wanneer alle meubels en accessoires in huis zijn kom ik nog een laatste keer langs om de puntjes op de i te zetten.

€ 995,-

€ 200,-

€ 795,-

€ 995,-

Good to know

 • Prijzen zijn inclusief btw.
 • Parkeerkosten worden doorbelast.
 • Reiskosten worden berekend buiten Dordrecht à €0,40 per kilometer.
 • Op mijn gehele dienstverlening zijn de algemene voorwaarden van kracht.

Toch maatwerk nodig?

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Uitgelicht

Bekijk een selectie van mijn laatste vastgoedstyling projecten.

Meer van mijn projecten zien?
Bekijk mijn: