skip to Main Content

v

Verkoopt jouw huis niet zo snel als gehoopt?

vastgoedstyling – Niet elke koper ziet de geweldige mogelijkheden van een pand als deze niet worden gepresenteerd. Een ruimte wat ingericht is oogt ook groter en waardevoller. En wist je dat een kijker in de eerste 30 seconden bepaalt of het huis goed voelt?

Ik maak o.a. gebruik van kartonnen meubels voorzien van bijzondere cover met fotoprint of hoes van stof. Het huis krijgt extra sfeer en uitstraling door de diverse accessoires die ik erin plaats. Een lege ruimte tover ik snel en doelmatig om tot een keuken, badkamer, slaapkamer of woonkamer waar je in wilt leven. Zo is de woning snel verkocht en ook nog tegen een betere prijs.

Alhoewel, je zou bijna niet meer wíllen verhuizen.

Andere mogelijkheden naast maatwerk.

We maken kennis bij jou thuis. We bespreken de situatie en lopen samen door de woning.

– Je krijgt een checklist voor de fotograaf
– Tips & tricks ter voorbereiding op bezichtigingen.
– Restyling met eigen meubels.

Dit alles zal ongeveer 2 uur duren.

In overleg is het mogelijk dat ik accessoires meeneem om het huis een andere sfeer te geven. Deze worden dan overgenomen.

small

We maken kennis bij jou thuis. Het hele huis wordt ingericht met kartonnen meubels en aangekleed met hedendaagse accessoires. Binnen 1 a 2 dagen is het hele huis verkoop klaar.

medium

large

We maken kennis bij jou thuis. Het hele huis wordt ingericht met echte meubels en aangekleed met hedendaagse accessoires. Binnen 1 a 2 dagen is het hele huis verkoop klaar.

Back To Top